Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerverwarming en hout

Een match made in heaven? Veel mensen denken ten onrechte van niet, en gaan er vanuit dat het niet mogelijk is om vloerverwarming in de woonkamer te combineren met een houten vloer. Ze zijn bang dat de temperatuurverschillen tussen het water in de verwarmingsleidingen en het hout er voor zorgen dat de houten vloer snel verslechtert, krom trekt of gaat bewegen. Een vloerverwarming onder een houten vloer behoort echter wel degelijk tot de mogelijkheden. Daarbij is het wel van belang dat je weet wat je doet. Wij raden je aan om een vakman en erkend parketteur de vloer te laten leggen.

Waarom kiezen voor een vakman?

Dutzfloors werkt voor het leggen van een vloer in een ruimte met vloerverwarming alleen met vakmannen. Dat doen we omdat er speciale eisen worden gesteld aan de inrichting van vooral de ondervloer. Er moet een bepaalde afstand zijn tussen de verwarmingsbuizen en het uiteindelijke hout en de vloer moeten worden verlijmd met een speciale lijm die geschikt is voor vloerverwarming. Ook is er een opstookprotocol, dat er voor zorgt dat het hout langzaam kan wennen aan een bepaalde warmte. Bij Dutzfloors hebben we de kennis in huis om ook in een ruimte met vloerverwarming een mooie houten vloer te leggen. Kom langs in de showroom of bel voor een afspraak bij jou thuis.

 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>