Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Geen tussenhandelaren

Nederlanders zijn van oorsprong echte handelaren. Waar het in vroeger tijden specerijen en grondstoffen waren, zijn we nu een echt doorvoerland. De Rotterdamse haven, de Amsterdamse Zuid-as: allemaal draaien ze om transacties tussen mensen. Handel van goederen, financiële producten en natuurlijk ook de basis voor jouw houten vloer. We zouden bijna vergeten dat we in Nederland ook goed zijn in het produceren van nieuwe producten. Bij Dutzfloors hebben we daarom er voor gekozen om de bestaande beweging van zo veel mogelijk productie over de grens, om te buigen. We doen het zelf en importeren geen vloerdelen meer waarvan we niet zelf hebben gezien hoe deze tot stand zijn gekomen.

Geen tussenhandel betekent een voordeel voor jou

De keuze om zelf de productie van vloeren en vloerdelen te gaan doen, heeft vergaande consequenties. Omdat we het hele proces beheersen, van houten plank tot vloerdeel, kunnen we precies volgens onze kwaliteitseisen werken. Dat zorgt er voor dat we 15 jaar garantie durven te geven: we weten dat het goed zit. Ook schakelen we de befaamde tussenhandel uit. We importeren geen halffabricaat of volledige vloeren, maar zorgen ervoor dat we die productie zelf organiseren. Dat levert een prachtig eindresultaat op, waarmee we met trots een mooi Nederlands product leveren.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>