Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Bewerkingen vloeren

Tapijt: komt zo uit de winkel, nadat je hebt besteld. Weinig meer aan te doen. Plavuizen? Zoals ze worden geleverd nadat ze zijn gebakken. Laminaat? Precies zoals je het uit de verpakking haalt. Een houten vloer? Jij beslist. Bij Dutzfloors vinden we dat misschien nog wel het mooist. Want waar al die andere vloeren relatief kant- en klare fabrieksproducten zijn, kun je een houten vloer maximaal naar je hand zetten. Dat doe je door de vloer te bewerken. Het bewerken van de vloer kan op verschillende manieren, waarbij het roken, borstelen en bezagen veel gebruikte vormen zijn.

Kies uit verschillende vloerbewerkingen

Als je een vloer bestelt bij Dutzfloors, zullen we je altijd vragen of je een vloer wilt bewerken en zo ja, hoe. Als voorbeeld kunnen we het roken van een vloer aanhouden. In tegenstelling tot het roken van vis of ander eten, komt bij het roken van een plank geen echt vuur of rook kijken. Door ammoniadampen in een afgesloten ruimte vrij te laten komen en de plank daarin te leggen, ontstaat een natuurlijk effect op het hout. Er ontstaat dan een mooi zichtbare nerfstructuur, die voor veel mensen een lust voor het oog is. Wil je juist een vloer echt verouderen? Dan kunnen we ook kiezen voor trommelen of walsen. In onze showroom leggen we je precies uit hoe we dat doen en wat het effect is op de vloer.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>