Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Assortiment vloeren

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, kun je soms overweldigd worden door de vele opties. En we zullen je een illusie ontnemen: ook bij Dutzfloors zul je moeten kiezen. Maar, daar helpen we je graag bij. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment van verschillende vloeren en bij veel van deze vloer(delen) kun je ook nog eens zeer specifieke bewerkingen uitvoeren om de vloer helemaal naar je hand te zetten. Naast het onderscheid in kleur en afwerking (olie, lak, geborsteld), zijn er ook verschillende vloersoorten in ons assortiment. Ook hebben we houten vloeren die geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Meer hierover vindt u onder het kopje 'Vloerverwarming en hout'.

Duoplanken en massief parket

In onze showroom kun je een groot deel van ons assortiment bewonderen. Naast Venoplex en hoogkant parket, hebben we ook de beschikking over massief parket en duoplanken. Vooral duoplanken zijn populair. Dat komt doordat er bij een duoplank wordt gewerkt met een massieve toplaag. Deze toplaag kun je borstelen, bezagen, verouderen of op een andere manier bewerken. Onder de toplaag zit een multiplex berken ondergrond. Die is stabiel en heeft weinig last van werking door temperatuur en vochtverschillen. Op die manier heb je een mooie houten vloer, zonder dat je zorgen hoeft te maken over het uitzetten en krimpen van de vloer.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>